Kayıtlar

2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

kendi çizimim olan vitrin

Resim

Turri firmasından avangart tarzı yatak odası

Resim
Turri firmasından avangart tarzı yatak odası Yatak da başlık kapitone döşeme kullanılmış olup yanlar parlak metal  ile desteklenmiştir. Yatağın yan kolçakları cilalı ahşap üzerine  aynı şekilde kapitone döşenmiş başlıkla devamlılık sağlanmıştır. Yatak kadife yastıklarla göze hitap etmektedir. Komidin : Oval tarzı kesimle oluşturulmuş  ahşap kaplama gövde çekmece ön kapağı lake oyma  yada polyester dökümle desen verilmiştir.  desenlerin göze hitap etmeleri için kenarlar metal şeritler çekilmiştir. Çekmece altı boş bırakılmış, kitaplar ve dergiler koyma yeri ayrılmıştır. gövde iç bükey şekilde kalıpta şekil verilmiştir. Şifonyer: aynı oval kesim tasarım devam etmiş olup çekmeçe kapakları mdf üzeri lake (beyaz lake) desenler orta kısıma yapılmış aynı metotla şifonyer gövdesi de imal edilmiştir. Dekarasyon : Yatak odası tarzına uyum açısından tavana şık bir avize asılmış, duvarlar odanın daha geniş göstermesi amacıyla iki duvara ayna yerleştirilmiştir. Komidin ve Şi

Moderin yemek odası

Resim

yatak odası

Resim

yatak odası

Resim

avangart yatak odaları

Resim
Avangart yatak odaları http://www.evgor.com.tr/U6672,61,neras-avangarde-yatak-odasi-avangarde-yatak-odalari-138.htm

Mahir mobilya

Resim
MAHİR MOBİLYADAN, AVANGART TARZI  ŞIK, ZARİF BİR MOBİLYA TAKIMI. GÖVDE MDF ÜZERİ LAKE, DESENLER MDF OYMA VE POLYESTER DOKÜM OLARAK İMAL EDİLMİŞ.

klasik yatak odası

Resim

yemek odası

Resim

Bretz koltukları

Resim

Michael Young tarafından Tetrix Mutfak

Resim

N DESİGN YATAK ODASI

Resim
Sizin Natura Ceviz Yatak Odası Koleksiyonu egzotik Yaşam Hiç N Design bu çarpıcı koleksiyonu ile kendi yatak odası konforundan ayrılmadan yemyeşil egzotik bir destinasyon taşınacak.  Natura Ceviz yatak odası koleksiyonu ayrı bir organik ve egzotik tarzı ile zengin bir ahşap topluluğudur.  Uzak geleneksel, ahşap tonları dokulu kabartma oyma ile basit, kare parçalar halinde kullanılır. Toplanması, yatak, bir çapa Doğu yatak anımsatan düşük, platform tarzı.Bu zarif konik ayakları üzerinde komidin dahili ve oyma panelleri ile arkasından çerçeveli sahiptir Muhteşem detaylandırma ile yatak odası koleksiyonu dönüştürmek Kayar panel kapılar ardında depolama ortaya Eşleşen paneller her bir elmas desen, ahşap yemyeşil organik doku geliştirmek için toplama boyunca devam bir motifi stilize palmiye yaprakları görüntüler. Yatak ve komidin eşlik edecek, komodin yukarıdan aşağıya mezun boyutlarda düzgün bir ön ve üç çekmeceli, eşleşen bacaklar üzerinde durmaktadır. Ayrı ayna odasında sa

Stüdyo Jbomers tasarımdan Düz yaprak

Resim
Doğadan esinlenerek oluşturulmuş yaprak koltuk tasarımı, gözde metal konstrüksiyon  üstüne döşeme yapılmıştır.Oturumu oldukça rahattır kavisli yüzeye sahiptir. Kanepenin adı Bomerstir. Üç rengi mevcuttur mor, yeşil ve mavi yeşil (bukalemun)

Bobois için Jean-Paul Gaultier tarafından mobilya koleksiyonu - See more at: http://www.abitant.com/posts/kollektsiya-mebeli-zhana-polya-gotie-dlya-roche-bobois#sthash.zicOsSmq.dpuf

Resim
koleksiyon düşük kanepeler hafif bir düzen içeren oryantal tarzlı, her modül için esnek mekanizması koltuk yüksekliğinizi ayarlamanızı sağlar. İpek printironovanova dan yapılmış döşemesi ve 7 farklı orjinal grafik çözümleri, nakış süslemeli yastıkları koleksiyonu zengin göstermiştir.

KOLTUK TAKIMI

Resim
Roche Bobois için Cedric Ragot tarafından Nautil  Sofa Roche Bobois için Cedric Ragot tarafından Nautil  Sofa Nautil Kanepe  tasarımcı kurulu çizim gelen şık mavi kanepe  Cedric Ragot  özel olarak tasarlanmış  Roche Bobois  .

yatak odası

Resim
mesgue.com S on derece gelişmiş, modern  özel çift kişilik yatak. Kompozisyon eşsiz, özel bir dokunuş katıyor ve bununla birlikte bu yatak odasında renk gri tonlarda lak orijinal, çok modern kombinasyonl u asimetrik yatak odası takımı.

Renkli Fantastik venedik karnavalı koltuklar

Resim

Moderin yatak odası

Resim

YATAK ODASI

Resim
Avangartla minimalist tarzı bir arada,

klasik yatak odası takımı

Resim
KLASİK YATAK ODASI TAKIMI Komidin Şifonyer Şifonyer 2 Yatak odası takımı