Kayıtlar

Mart, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

fonksiyonel konsol

Resim
Üretimi gerçekleşen fonksiyonellik ve ışığın bir arada kullanıldığı konsol tasarımı sadelik sunarken her tarafa açılan çekmece ve kapaklarıyla  maksimum depolama ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Duvara monte edilmiş aynanın ekli camlı rafları duvarınıza ayrı bir kişisellik katıyor.

Yemek odası takımı

Resim
Abanoz ve meşe kaplamanın kullanıldığı üretimi gerçekleşen çok fonksiyonelli ve işlevsel vitrin, konsol ve tv ünitesine sahip yemek odası takımım.

Yemek odası takımı

Resim
2005 yılında çizdiğim ve üretimini yaptırdığım aynı zamanda evime de aldığım meşe kaplamalı konsolu fonksiyonel  yana açılır sade yemek odası takımı.

Bendywood (Şekillenebilinir ve bükülebilir masif yapı)

Resim
Şekillenebilinir ve bükülebilir  masif yapı. Orta Avrupa ve kuzey Amerika ormanında  kayın, dışbudak, ceviz ve kiraz kullanılmaktadır. Ham ahşap termo-mekanik işlenir. Buharlama yöntemiyle masif parçalar yumuşatılır. Hala nemli iken %80 varan şekil değiştirilmeler yapılabir. Kurutulduğunda şeklini korur. Sıkıştırma nedeniyle yoğunluğu işlenmemiş ahşaba göre %20 'den fazladır. Özellikle Mobilya endüstrisinde ve dekorasyon işlerinde kullanılır. Laminasyon teknolojisi ile yöntemiyle kavisli yerlerde de kullanılabilir. Laminasyon yöntemiyle bükme oranı 1/10 yükseltilir. Normal ahşapta bu oran 1/45 civarındadır. Açık hava şartlarına dayanıklı değildir. Sayısız renk ve boyut seçeneği vardır.

AKRİLİK AYNA LEVHALAR

Resim
AKRİLİK AYNA LEVHALAR Darbe ve hava koşullarına dayanıklı renkli ayna ürünüdür. Aynanın  ve ince ayna yüzeyi çizilmeye karşı dirençlidir. Her türlü kesim yapılabilir, reuter kesim, testere kesim ve lazer kesim  yapılabilmektedir. Renkli akrilik aynalar istenilen eğim ve kaviste kesilebilir ve bükülebir. Aynı kalınlıktaki aynayla karşılaştırıldığın da Ağırlık yarısından daha az ve 10 kat fazla kırılma direnci 17 kat daha fazla darbe direnci göstermektedir. 

Avangar yemek odası Çalışmam

Resim