Kayıtlar

Nisan, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

İNEGÖL MOBİLYA FUARI MODEF 2014 (15-20 NİSAN)

İNEGÖL MOBİLYA FUARI  MODEF 2014 (15-20 NİSAN) 31. mobilya dekorasyon fuarı olan inegöl mobilya fuarına yaptığım gezi sonucunda bu yıl ki tasarım çizgisinin ağırlıklı olarak avangart tarzı mobilyaya kaydığını gözlemledim lakenin çokça kullanıldığı geçmiş siteler mobilyasını çağırıştıran modelleriyle modüler mobilyadan bir tık uzak modellerin ağır olduğu bir fuardı.        Country tarzında kendini belli ettiği fakat avangart tarzın baskın olduğu fuar geçen fuara biraz sönük olduğu kanısındayım belli büyük firmaların  katılmadığı bu fuarda değişik yatak odaları ve yemek odalarının yanında koltuk takımları göze hitap ediyordu. Fuarda teknoloji ve tasarım açısından çok farklı bir ürün göremedim genellikle İstanbul fuarında ilk kez gördüğüm sekronize sürme kapıyı çoğu firma kullanmış.       Yemek odası ve yatak odası tasarımlarında lake kapaklar çoğunlukta olup , cnc oymalar ve azda olsa lazer desenler kullanılmış. Genellikle gözlemlediğim  çizgi kalıbının her mobilyada kullanılmı

TONİNO LAMBORGHİNİ MOBİLYA

Resim
TONİNO LAMBORGHİNİ  MOBİLYA  Lamborghini arabası gibi gözleri kamaştıracak kadar  etkileyici olmasa da ismi bile insanı gaza getiriyor. :)  Konfor ve kalite açısından lamborghini ile yarışır umarım. Ben daha farklı daha değişik  bir şeyler beklerdim bu marka ismi altında ama demek ki mobilya tasarımında lamborghini bunlar temsil ediyor.

Alfemo mobilyadan yeni yatak ve yemek odası

Resim
         Moderin tasarımlarını yalın, dingin ve minimal bir persektifte yorumlayan Alfemo mobilyadan yenilikçi ve estetik yemek odası takımı ile moderin zarif  yatak odası takımı.

Yemek odası takımı

Resim
Çizimini yaptığım yemek odası takımı

Yemek odası takımı

Resim

Manolya avangarde Yatak Odası

Resim
Gövdesi: hazır malzemeden yapılmıştır. (Suntalam) Kapaklar : Lake özelliğine sahip mebran kapaktır. Bu Takımı Evgör ve Tarz mobilya Sitelerinden Bulabilirsiniz.