İNEGÖL MOBİLYA FUARI MODEF 2014 (15-20 NİSAN)

İNEGÖL MOBİLYA FUARI  MODEF 2014 (15-20 NİSAN)

31. mobilya dekorasyon fuarı olan inegöl mobilya fuarına yaptığım gezi sonucunda bu yıl ki tasarım çizgisinin ağırlıklı olarak avangart tarzı mobilyaya kaydığını gözlemledim lakenin çokça kullanıldığı geçmiş siteler mobilyasını çağırıştıran modelleriyle modüler mobilyadan bir tık uzak modellerin ağır olduğu bir fuardı. 
  
   Country tarzında kendini belli ettiği fakat avangart tarzın baskın olduğu fuar geçen fuara biraz sönük olduğu kanısındayım belli büyük firmaların  katılmadığı bu fuarda değişik yatak odaları ve yemek odalarının yanında koltuk takımları göze hitap ediyordu. Fuarda teknoloji ve tasarım açısından çok farklı bir ürün göremedim genellikle İstanbul fuarında ilk kez gördüğüm sekronize sürme kapıyı çoğu firma kullanmış. 
     Yemek odası ve yatak odası tasarımlarında lake kapaklar çoğunlukta olup , cnc oymalar ve azda olsa lazer desenler kullanılmış. Genellikle gözlemlediğim  çizgi kalıbının her mobilyada kullanılmış olması copya yapıştır gibi tutan bir takımın çizgilerini her firmanın kullanması ve aynı takımı başka bir firmanın yapması.

2 gün boyunca gezdiğim fuarda gözlemlediğim ürün kalitesi ve farklı tasarım 
Çelmo mobilyanın,
Toyaser mobilyanın
Pukka living consep
Seroni mobilya
İtibar mobilya
Noccahome mobilya
Star home consept
Albello furniture 
Yamans mobilya 
Eronur furniture&sofa
Dasel furniture gibi  firmaların moderin ve avangart tarzdaki   ürünleri görülmeye değer. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dolap teknik çizimi

Autocad raylı Dolap çizimi

Autocad Raylı dolap çizimi