Visionnaire


VİSİONNAİRE

Visionnaire, 1959 yılında Cavalli ailesi tarafından kurulan Bologna merkezli IPE srl şirketinin bir markasıdır. Nisan 2014'ten itibaren Visionnaire, Belçikalı baron Albert Frère'nin yatırım fonu olan Ergon Capital Partners III'ün porftolio'suna girdi.
IPE (Imbottiture Prodoti Espansi - genişletilmiş yastıklı ürünler) kardeşler, Pompeo ve Vittorio Cavalli tarafından 1959'da Bologna, İtalya'ya birkaç kilometre uzaklıktaki Zola Predosa'da kuruldu. Cavalli kardeşler, otomobil koltukları için sadece otomotiv şirketi Lancia tarafından kullanılmakta olan, henüz son derece dayanıklı ve çok dayanıklı olan kimyasal, poliüretan kullanımları ile yerle bir olmuşlardı. IPE, mobilya tasarımlarının yapım sistemini devrimden geçiren bu yöntemi benimseyen ilk tasarım şirketiydi. Geleneksel yöntemler diğer materyaller arasında yaylar, at kılı ve tüyleri içerir. 1959 yılında holding şirketi ilk kanepelerini başlattı: Kosmo ve Mercury. 1961'deki ilk baskısından bu yana şirket Milano'da Fiera Internazionale del Mobile'a katılıyor. 70'lerde Vittorio Cavalli'nin oğlu Luigi, yeni koleksiyonlar ve uluslararası genişleme geliştirmeye odaklanan şirketi bünyesine kattı. 90'lı yılların ortalarında Luigi'nin çocukları Leopold ve Eleonore, babaları boyunca 2005 yılında Visionnaire'ı moda ve yaşam tarzına daha yakın bir fikri vurgulayan yeni bir lüks iç dekor konsepti sunma amacıyla şirkete katıldılar.

                Son on yılda, bu şahane, birinci sınıf lüks İtalyan mobilya monobrand, benzersiz tasarımları ve aristokrat yetenekleri ile tanındı. Visionnaire, iç tasarım düşüncesine alternatif bir yaklaşım benimsiyor; “toplam konsept” çözümü - konut, iş, sözleşme ve yatlar - müşterinin kişisel ihtiyaçlarına, tarzına ve zevkine uyacak şekilde özelleştirilmiş iç ortamlar yaratıyor. Visionnaire'ın Yaratıcı Direktörü ve İletişimi olan Eleonore Cavalli,
“Luxury, stil ve kalite, Visionnaire marka felsefesinde temel değerlerdir” diyor. “İtalya'da üretilen markamız, tüketici projeleri için özel mobilya çözümleri sunan sade mobilyaların ötesine geçmiştir.” Visionnaire, iç ve dış mekan mobilyaları ve yaşam tarzı tekliflerinin yanı sıra, tüketicilerin özel ihtiyaçlarına göre hazırlanmış özel projeler sunmaktadır. Özel konutlar ve lüks sözleşme teklifleri için projelerde ideal bir ortak haline getiriyor. Visionnaire'ın ev felsefesi, mobilyaya yönelik yeni bir yoldan bahsetmektedir - ürünle sıkı sıkıya bağlı değil, bir yaşam biçimine bağlı ve mobilyaların kendi yaşam tarzı içinde nasıl kullanılacağına bağlı. Bu vizyon, Visionnaire için küresel talebin artması ve şirketin dünya çapındaki genişlemesinde itici güç olmuştur. İtalya'da Made in un iqueness, modern stili ve bir vizyonu, Visionnaire markasının kurucu değerleridir. Bu vizyon, Visionnaire için küresel talebin artması ve şirketin dünya çapındaki genişlemesinde itici güç olmuştur. İtalya'da Made in un iqueness, modern stili ve bir vizyonu, Visionnaire markasının kurucu değerleridir. Bu vizyon, Visionnaire için küresel talebin artması ve şirketin dünya çapındaki genişlemesinde itici güç olmuştur. İtalya'da Made in un iqueness, modern stili ve bir vizyonu, Visionnaire markasının kurucu değerleridir.

               Visionnaire, İtalyan ve dünyaca ünlü vizyon sahibi tasarımcıların bir araya gelmesiyle 2000'den fazla makale üretmektedir. Marka, özel
Visionnaire, birkaç yıldan beri, sadece büyük otel sektörünü değil, aynı zamanda özel ve önemli özel binaların ihtiyaçlarını olağanüstü hassasiyetin bir ortağı olarak karşılayan lüks ağırlama endüstrisinde prestijli ortaklıklar kurmayı başardı. Esneklik, uzman İtalyan işçiliği, en titiz müşterilerin gereksinimlerini karşılamak için “ısmarlama lüks” tasarımı ve yaratımı sunar. Ayrıca, büyük İtalyan tersaneleri ve kısa ve orta mesafeli özel jet endüstrisi ile özel yat sektöründe büyük ısmarlama projelerde deneyime sahiptir.
yaşam evlerinden, oteller, restoranlar ve lüks kulüpler gibi kamusal alanlara, yaşam alanlarından yatak odalarına, banyolardan (sağlık odaları), mutfaklardan (yemek odaları) ve açık alanlardan tüm yaşam alanlarına kadar önemli iç tasarım projelerine tam bir görünüm sunuyor. alanları. Kişiye özel tasarlanmaya yatkınlığı ve otantik kişiliği ile olağanüstü çözümler sunabilme yeteneği, Visionnaire'ı “Sözleşme Tasarımı” projeleri için ideal bir ortak haline getiriyor.

.


         Sanat, tüm biçim ve ifadeleriyle, her zaman Vizyoner için bir ilham kaynağı olmuştur. Sanat ve tasarım arasındaki diyalog, her zaman Visionnaire'ın DNA'sının bir parçası olmuştur. Altı yıl önce, Visionnaire, Milano'daki Piazza Cavour 3'teki amiral gemisi mağazasında yer alan Çağdaş Sanatlar projelerine ayrılmış bir alan olan Wunderkammer'i açtı.

Bastain Collection



Ripley Collection

Jason Collection


http://www.visionnaire-home.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dolap teknik çizimi

Autocad raylı Dolap çizimi

Autocad Raylı dolap çizimi