Türkiyenin en iyi moderin mobilya Firmaları

1-MACİTLER MOBİLYA
Moderin mobilya da  ilk akla gelen mobilya firmalarından olan macitler mobilya sade ve doğal tasarım anlayışıyla kalitenin sınırlarını zorlayarak ve teknolojinin bütün olanaklarından faydalanarak minimalist tarzda ürünler üretmektedir.
hatila yatak odası





BUG MASA - MASABUG MASA - MASA

Şık moderin doğal çizgileriyle lutra mobilya
CROW BÜFE  VE BAROK BÜFE tasarımda sınırları zorluyor

Lüks moderin mobilya takımları ve dekorasyon işleri yapan zebrona mobilya alanında uzmanlaşmış ekibiyle tasarımda geleceğe ışık tutuyor.
Yemek odaları örnekleri 

Yatak odaları: Elsiyum ve marakesh

Oturma odası takımları: Alisee ve marakesh koltuklar 


Üretimi Ankara'da olan seçme mobilya farklı tasarım çizgisiyle moderin çizgide zarif, etkiliyici lüks modeler üretmektedir.
Yemek odaları, yatak odalarında kendinizi özel hissettirecek lüks ve konforu size sunarak kendinizi değerli hissettiren tasarımlar sunmaktadır.




Ultra moderin sloganıyla mobilya üretmekte olan lusso mobilyada lake mobilya ağırlık kazanmıştır.




8-NÜANS MOBİLYA
Elit ve konforlu ürünlerin adresi olan master mobilya sizi başka bir boyuta sürüklüyor.
Yemek odası ve yatak odası takımları sade ve göz alıcı tasarımıyla beğeni kazanıyor.

9-ROCOCO MOBİLYA 

Tasarımda Çizginin dışına çıkmayı seven rococo mobilya ultra moderin tasarımlara imza atmaktadır.


Yüksek kalitede mobilyaların önemli yapı taşlarının tasarlandığı mobi mobilyada aynı zamanda ödülü tasarımcı A.Raşit KARAASLAN  tarafından yönetilmektedir. Firma bünyesindeki çoğu üründe Firma sahibi Raşit KARAASLAN imzası bulunmaktadır. Yüksek teknoloji ve usta el işçiğini birleştirerek sanat eseri tarzında ürün üretilmektedir.





Farklı tasarımlarıyla sektörde farklı bir çizgiye sahip olan wenge mobilya ultra moderin mobilya üretiminde öncü firmlar arasında bulunmaktadır. Kullanılan metaryal çeşitliliği ürün tasarımında çizginin dışına çıkan tasarımlara imza atmasını sağlamıştır.






Dünya mobilya trendlerini yansıtan tasarımlarıyla yenilikçi çizgisinden ödün vermeyen moderin mobilya üreticisi firmadır.



Deneyimini yaratıcı bakış açısıyla yorumlayarak farklı tasarımlara imza atan iberba mobilya moderin mobilya çizgisinde size farklı hisler uyandıracak ve değerli hissetmenizi sağlayacak ürünler üretmektedir.


Modrin masif mobilya olarak da ahşabın doğal dokusunu kullanarak kişiye özel tasarım yapan origamı mobilya farklı malzemelerin kombinasyonunu kullanarak ortaya benzersiz ürünler çıkarmaktadır.




Bursa İnegöl ilçesinde üretim yapan gabba mobilya ahşap mobilya üretiminden modüler üretime geçerek ürünlerindeki tasarım kalitesi ve işçiliğiyle kendine moderin mobilya üretiminde  saygın yer bulmuştur.



Sektörü çok iyi analiz ederek, teknoloji ve el emeğini birleştirip, yaratıcı ve yenilikçi yapısını kullanarak estetik, zarafet ve işlevsellikten ödün vermeden kaliteyi ön planda tutarak özgün ürünler üretmektedir.




Kusursuz tasarımlarıyla yaşam alanlarınıza konfor katan DORYA home mobilya özgün tasarım anlayışıyla müşterilerine kendilerini değerli hissettirmektedir.
Dorya mobilya detaylara dikkat gösteren ve zamana meydan okuyan stiliyle el yapımı zarif kalite standartlarından ödün vermeden mükemmelliyetciliğinden ödün vermeden son teknolojiyi kullanarak özgün ürünler üretmektedir.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dolap teknik çizimi

Autocad raylı Dolap çizimi

Autocad Raylı dolap çizimi