Kayıtlar

Şubat, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

BALIK BURCU (20 ŞUBAT/20 MART) DEKORASYON STİLİ

   Zoydak'ın empresyonistleri olarak da tanımlanıyorsunuz. Mobilya ve renklerle oynayarak stilleri karıştırmayı seviyorsunuz.Yaşam alanınız sizin sahneniz. Teatral yetenek ve yaratıcı hayal gücü iksiriniz. Düzenlediğiniz mekanlar Ferahlık veriyor ve birbiri ile tezat oluşturmuyor. Renk paletiniz başta eflatun olmak üzere, yaprak yeşili, deniz mavisi, okyanus laciverti. Malzemeleriniz platin, altın gümüş ve diğer metaller.Dekorasyon tarzınız deniz odaklı olduğu için romantizm ile karekteriniz su ile birleşecek ve kendinize deniz kıyıısında bir hayal evi kuracaksınız. Ana yaşam alanınız metropol olsa bile tıpkı iskandinav evlerinde olduğu gibi, rahat ve romantik bir dekorasyon tarzına sahip yeni bir kaçış adresine daha kavuşabilirsiniz.Bu mekanın dekorasyonunda ise leylaktan maviye ve laciverte uzanan uzanan, yükseklik ve derinlik hissini aynı anda veren bir yelpazeyi kullanacaksınız. Bu ev için yumuşak kanepeler, bol miktarda yastık ve puf düşünebilirsiniz. Keten masa örtüleri

ARROS MOBİLYA

Resim
Arros mobilyadan beyaz lake yemek odası, sade bir tasarım anlayışına sahip olmasına rağmen insani  büyüleyen  bir atmosfere hakim, zarif ve çok yönlü. Göz yorucu detaylardan uzak ve yalın bir yemek odası. İtalyanlar insanı etkilemeyi biliyorlar.

Corion malzemesi

Resim
Corion malzemesinde yapılma mutfak tasarımı 

ÖZBAY MOBİLYADAN HİMALAYA YATAK VE YEMEK TAKIMI

Resim
ÖZBAY MOBİLYANIN SİTESİNDEN BEĞENDİĞİM MOBİLYA TAKIMI  Moderin, dinamik tasarım kalitesiyle etkileyici. Karmaşık mobilya sevmeyenler için önerilir. Benim bu takımda sevmediğim tek  parça yemek odasında vitrin oldu. diğer takım parçaları takımla uyum içinde . Malzeme de ağırlık olarak suntalam kullanılmış.

yatak odası takımı

Resim
Kullanılan malzeme :Lake  Mdf ve meşe Kaplamalı suntalam

İSTİKBAL MOBİLYADAN ZENİT YATAK VE YEMEK ODASI TAKIMI

Resim
 İstikbal mobilyadan seçtiğim yatak odası ve yemek odası takımı İstanbul Fuarında da gördüğüm takım ışıklandırmasıyla ön plana çıkıyor. Işıklandırmayı sevenler için Yemek odası : Büfe, Vitrin, Gümüşlük, Tv Ünitesi, Masa Sandalye ve duvar ünitesinden oluşmaktadır. Her ihtiyaca karşılık verecek incelikte ve ilerici moderin çizgiler taşıyan yalın çizgileriyle dikkat çeken tasarımıyla,  Led ışıklandırmasıyla büyük ayrıntı ve incelik sergileyen  model farklı bir hava kazanmıştır. Renk seçeneği olarak Gövde ceviz kapaklar krem kombinasyonları bulunmaktadır. Yatak odas ı: Sürgü kapaklı gardırop, 6 kapaklı gardırop, Şifonyer, Tuvalet masası ve aynası, Başlık, karyola,  komodin ve puf dan oluşmaktadır. Yatak odası da takımı da odanıza her türlü kimliklendirmeye hazır led ışıklandırmasıyla size yatak odanız keyifli zaman geçirmeniz için tasarlanmış.

Mutfak için köşe takımı

Resim
2009 yılında çizdiğim köşe takımı ahşap, mdf ve döşeme kullanılmıştır. Klasik tarzda boyasız olarak düşünülmüştür.

EVGÖR MOBİLYADAN ELMAS YATAK ODASI TAKIMI

Resim
Evgör mobilyadan çizimini ve tarzını beğendiğim elmas yatak odası takımı. Malzemeler : Kapaklar mdf üzeri beyaz lake boya, gövde suntalam malzeme ve buziteli cam kullanılmış. Karyola başı döşeme yapılmış. Şifonyer : Dört çekmeceli ve geniş aynasıyla ferah bir atmosfer yaratmış. Komidin : Tek çekmece olarak düşünülmüş, Karyola yanı ile devamlılığı sağlanmış. Dolap     : İki Kayar kapak olarak ve mdf üzeri lake ve oyma desenlerle takviye edilip ortasına buziteli ayna kullanılarak yatak odasında tasarım çizgisinde devamlılık sağlanmıştır.

BERKE MOBİLYADAN YATAK ODASI

Resim
                      BERKE MOBİLYADAN  YATAK ODASI  Bodrum yatak odası takımı   Sade, zarif odanıza kişilik katacak Moderin tarzda formile edilmiş tasarımıyla,  detaylarıyla fark yaratan  bodrum yatak odası.  Karmaşık yatak odası istemiyenler için uygun bir tercih olacağı kanısındayım.  Malzeme: E 1 satandarların da suntalamdan üretilmiş. Renk seçenekleri: Codiva- turkuaz, Codiva- Antrasit, Veronae cevizi- Capuccino  C

KARYOLA DETAYI

Resim
DÖŞEMELİ KARYOLA DETAYI KARYOLA ÇİZİMİNDE KULLANILAN MALZEMELER A:  Ham mdf veya sunta B: Sünger C:  Bağlantı elamanı D: Baza Profili E:  Astar kumaş F: Ayak G: Kumaş

Angelo Tomaiuolo tarafından Kelebek Masa

Resim
  Tonin Casa Firması için  Angelo Tomaiuolonun tasarımını yaptığı sade, yalın gösterişli  ayakları kelebek kanadını andıran masa. Kullanılan malzemeler : Üst tabla ahşap, mermer ve cam,   ayaklar kontraplak  Renk seçenekleri:Mat beyaz, siyah ceviz veya füme meşe)  Mermer seçeneği olarak : Carrara mermer, Siyah Marquinia mermer ve gri mermer. Şekil olarak : Kare ve yuvarlak. ÖLÇÜLER :UZUNLUK 140/200/250 CM, GENİŞLİK 100/120/140 CM, YÜKSEKLİK 75 CM Angelo Tomaiuolo tarafından Kelebek Masa

ENZA MOBİLYADAN İNFİNİTY YATAK ODASI

Resim
 ENZA MOBİLYADAN İNFİNİTY YATAK ODASI  Enza mobilyadan tasarımını beğendiğim yatak odası takımı Tasarım olarak şık sade ve odanıza kişilik katacak estetik, moderin değişik ek seçenekleriyle sizi etkileme hazır. Sürgülü kapaklı alternatifi bulunan yatak odası yatak başındaki farklı tasarımıyla göz dolduruyor.

Lulla Cradle beşik

Resim
Tasarımcı :  Capolinea Tasarım Üretimi:  İ talya Malzeme :  Lulla tamamen ekolojik ve geri dönüşümlü selüloz tüpler ve doğal ahşap yapılmış. Kullanımı : Lulla küçük yatak olarak kullanılabir veya basit bir adımla sallanan beşiğe dönüşebilir. Boyutlar :  1000 x 522 x 650 mm Bebeğiniz için değişik bir beşik olacağı kanısındayım, tasarım alarak şık ve farklı beşik arayanların tercihi bu beşik olacak . 

BURÇLARA GÖRE DEKORASYON (kova burcu)

         Burçlar insan hayatını her yönüyle etkiliyor ruhumu, bilincaltımızı ve kişiliğimiz her her yönüyle temsil ediyor. Aynı zamanda burclar sitil ve dekorasyon anlayışımıza da yön veriyorlar, her burcun kendine has dekorasyon tarzı ve zevki var. Bugün kova burcunu inceliyeceğiz. KOVA BURCU 20 OCAK/19 ŞUBAT         Evinizin, başkalarının evlerinden farklı özelliklere sahip olmasını istiyorsunuz. eğilimler ve moda olan düzenlemeler kesinlikle size göre değil. aslında farklı olmak adına, çoğunluğunun yaptığının tersini yapacak kadar cesur ve kişisel olmayı tercih ediyorsunuz. İşte bu nedenle eviniz de sizin benzersiz kişiliğinizin bir yansıması olmalı. Renk paletiniz  su renklerinin tüm tonları, özellikle turkuaz, Hint yeşili ve terracotta. Malzemeleriniz alüminyum, ahşap seçiminde ise kiraz ağacı. Dekorasyon tarzınız eklektik olduğu için tarzların arasında başarılması en güç olanı seçmeniz çok şaşırtıcı değil; çünkü bir çok dönem ve kültürel gerçekleri bünyesinde barındırıyor.

İSTANBUL MOBİLYA FUARI (28 OCAK-2 ŞUBAT 2014)

Resim