BURÇLARA GÖRE DEKORASYON (kova burcu)

         Burçlar insan hayatını her yönüyle etkiliyor ruhumu, bilincaltımızı ve kişiliğimiz her her yönüyle temsil ediyor. Aynı zamanda burclar sitil ve dekorasyon anlayışımıza da yön veriyorlar, her burcun kendine has dekorasyon tarzı ve zevki var. Bugün kova burcunu inceliyeceğiz.

KOVA BURCU 20 OCAK/19 ŞUBAT

        Evinizin, başkalarının evlerinden farklı özelliklere sahip olmasını istiyorsunuz. eğilimler ve moda olan düzenlemeler kesinlikle size göre değil. aslında farklı olmak adına, çoğunluğunun yaptığının tersini yapacak kadar cesur ve kişisel olmayı tercih ediyorsunuz. İşte bu nedenle eviniz de sizin benzersiz kişiliğinizin bir yansıması olmalı. Renk paletiniz  su renklerinin tüm tonları, özellikle turkuaz, Hint yeşili ve terracotta. Malzemeleriniz alüminyum, ahşap seçiminde ise kiraz ağacı.
Dekorasyon tarzınız eklektik olduğu için tarzların arasında başarılması en güç olanı seçmeniz çok şaşırtıcı değil; çünkü bir çok dönem ve kültürel gerçekleri bünyesinde barındırıyor. Amaç, çağdaş ile gelenekselin, Afrika ile kolonyalin bir karışımını yakalamak; beklenmeyen ve sıra dışının uyumlu birlikteliği liderliğinde sanatsal bir yorum yaratmak.

     Evin geneline hakim olan dekorasyon tarzı ile anda fark edilmeme özelliğine sahip olmalı. Ancak özünüzdeki fonksiyonel, pratik ve akıllı dekorasyon tutkusunu kaybetmeyeceksiniz. Yani işin matemetiği aynı kalacak, sadece kimyası biraz renklenecek. Evinizde kitaplar, ansiklopediler, elektronik cihazlar ve teknolojik sistemler çok fazla olacağı için bunların düzenlenmesinde kullanılacak ünitelere ihtiyacınız olabilir. Fonksiyonel düzenleme ve kitaplık üniteleriyle donatılmış, modern ve orjinal tasarımların ağır bastığı yalın bir tarz ile şahane bir atmosferi olur.

Önümüzdeki ay Balık burcunun dekorasyon özelliklerini yazacağım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dolap teknik çizimi

Autocad raylı Dolap çizimi

Autocad Raylı dolap çizimi