ZUSTER FURNİTURE

ZUSTER FURNİTURE

Zuster beş nesildir Hollanda ailesine ait olmasına rağmen kaliteli Avusturya tasarımı ve işçiliğini sunar. Bugün ise iki Holanda'lı kız kardeşin başında olduğu firma tasarımlarında el işçiliği uzmanlığını ön planda tutmaktadır.

Sipariş üzerine detaylandırma ve olağanüstü işçiliği Zuster koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

Zuster’in mobilya ve ev eşyaları koleksiyonu Zarif detaylandırma ve zarif son dokunuşlarıyla dikkat çekmektedir.

Zuster koleksiyonlarından örnek vermek gerekirse;

 

 

 

 

1-Bar dolabı



Embellish Bar dolabı, herhangi bir odada güçlü bir depolama parçasıdır. Ön taraftaki açılı ahşap paneller, sağlam Amerikan Meşe ile çevrili kare mermer bir kulpla tamamlanmıştır. Sağlam Amerikan Meşe ayaklar, üniteyi topraklayan kabinden gurur duyar ve pirinç saplamalar ile bitirilir. İç raf, çıkarılabilir raf, ayarlanabilir raflar ve aynalı destek ile tüm bar ihtiyaçlarını karşılar.

2-Jewel Halo Büfe

 



Boyutları: 2400 wx 530 dx 900 yüksek (mm)

Pileli Amerikan Meşe ön kapılar ve Palomino mermer üst tablalı Jewel Halo Büfe. Pirinç ve siyah saplamalı yuvarlak eğimli kenarlı Amerikan Meşe kulplar. Ayrıca iç depolama için iki ayarlanabilir raf, iki çatal bıçak takımı tam açılabilir çekmece ve şarap deposu vardır.  Ayaklar masif Amerikan ve uç kısımları Pirinç metal altın kaplamadır.

3-Kontur Toplantı Odası Masası

 


Amerikan meşe kaplama üst ve kare kenar detayı ile kontur toplantı odası masa. Tablo, organik masa üstü şeklini mükemmel bir şekilde yansıtırken maksimum bacak odası için iki yarım daire iç tabana sahiptir. Contour Boardroom Table, iç mekanlarda daha yumuşak bir görünüm için sıvı temiz çizgilerle  tasarlanmıştır.

Ölçüler: 2400 lx 1200 wx 730 yüksek (mm) 

4-Şövalye Saklama Ünitesi




İki kapılı ve üç ayarlanabilir raflı Şövalye Saklama Ünitesi. Kuvars taş özellikli yuvarlak eğimli kenar Amerikan Meşe kulp. Masif ahşap nervürlü kenar çerçevesi ayaklara kadar devam eder. İç çatal-bıçak çekmecesi ve şarap rafı ile kullanımı çok rahattır.

Ölçüler: 1000w x 500 dx 1400 yüksek (mm)

 

İÇ TASARIM


https://zuster.com.au/


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dolap teknik çizimi

Autocad raylı Dolap çizimi

Autocad Raylı dolap çizimi